Lierse RSS

LierseRSS

‘Steven Defour weigerde nog twee extra jaar bij Antwerp’

Afgelopen zomer stuntte Royal Antwerp met het binnenhalen van Steven Defour. Opmerkelijk was dat Antwerp hem binnenhaalde op een moment dat hij totaal niet wedstrijdfit was.

“Ik ken niet veel mensen die een speler in mijn toenmalige staat zouden halen. Maar Luciano D’Onofrio wel. Hij wist dat Steven Defour nog steeds een goede voetballer is. Hij weet hoe hij met een speler moet praten, motiveren of straffen. Ik denk dat Vincent Mannaert ook zo’n kwaliteiten heeft. Maar daar eindigt het bijna,” vertelde Defour aan La Dernière Heure.

ZONDAG CLUB BRUGGE – AA GENT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Defour is momenteel 31 jaar, en hij heeft wel nog enkele jaren op topniveau voor de boeg. Toch tekende hij slechts voor één jaar, terwijl D’Onofrio er hem drie aanbood. “Als ik het hele seizoen geblesseerd ben, is dat niet ideaal voor de club. Maar als ik het goed doe, dan is iedereen tevreden. Stel dat we dit seizoen als derde eindigen en Europees spelen, dat zal ons doen verlangen om samen verder te gaan.”

Het bericht ‘Steven Defour weigerde nog twee extra jaar bij Antwerp’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Steven Defour weigerde nog twee extra jaar bij Antwerp’

Afgelopen zomer stuntte Royal Antwerp met het binnenhalen van Steven Defour. Opmerkelijk was dat Antwerp hem binnenhaalde op een moment dat hij totaal niet wedstrijdfit was.

“Ik ken niet veel mensen die een speler in mijn toenmalige staat zouden halen. Maar Luciano D’Onofrio wel. Hij wist dat Steven Defour nog steeds een goede voetballer is. Hij weet hoe hij met een speler moet praten, motiveren of straffen. Ik denk dat Vincent Mannaert ook zo’n kwaliteiten heeft. Maar daar eindigt het bijna,” vertelde Defour aan La Dernière Heure.

ZONDAG CLUB BRUGGE – AA GENT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Defour is momenteel 31 jaar, en hij heeft wel nog enkele jaren op topniveau voor de boeg. Toch tekende hij slechts voor één jaar, terwijl D’Onofrio er hem drie aanbood. “Als ik het hele seizoen geblesseerd ben, is dat niet ideaal voor de club. Maar als ik het goed doe, dan is iedereen tevreden. Stel dat we dit seizoen als derde eindigen en Europees spelen, dat zal ons doen verlangen om samen verder te gaan.”

Het bericht ‘Steven Defour weigerde nog twee extra jaar bij Antwerp’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *