Lierse RSS

LierseRSS

VANMIDDAG! Voorspel GRATIS het eerste doelpunt bij Club Brugge – AA Gent en maak kans op 10.000EURO! (WAT EEN ACTIE, ONTDEK HET HIER!)

Vanmiddag om 14.30uur staat de wedstrijd tussen Club Brugge en AA Gent op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht <strong>VANMIDDAG! Voorspel GRATIS het eerste doelpunt bij Club Brugge – AA Gent en maak kans op 10.000EURO! (WAT EEN ACTIE, ONTDEK HET HIER!) </strong> verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *