Lierse RSS

LierseRSS

Anderlecht oefent tegen ex-club Frank Vercauteren

Vandaag begint Frank Vercauteren aan zijn nieuwe job bij Anderlecht. Tijdens de interlandbreak kan Vercauteren zich goed inwerken in de spelersgroep, waarvan hij het leeuwendeel al aan het werk zag tegen Sporting Charleroi. Maar Vercauteren heeft nog tal van andere spelers niet aan het werk gezien, en daarom oefent Anderlecht komende donderdag tegen een ex-ploeg van Vercauteren.

Gazet van Antwerpen weet namelijk dat Paars-Wit dan om 11.30 een oefenmatch afwerkt tegen KV Mechelen, een andere ex-club van Vercauteren. Bij Malinwa werkte hij eerst bij de jeugd, vooraleer hij er zijn debuut maakte als hoofdtrainer in het seizoen 1997-1998. Daarna trok hij als assistent-manager naar RSC Anderlecht.

Het bericht Anderlecht oefent tegen ex-club Frank Vercauteren verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *