Lierse RSS

LierseRSS

Hans Vanaken zet Yari Verschaeren op zijn plaats: “Meer is het niet”

Hans Vanaken bereid zich momenteel met de Rode Duivels voor voor de EK-kwalificatieduels tegen San Marino en Kazachstan. Of de middenvelder van Club Brugge deze keer wel speeltijd krijgt is nog maar de vraag.

Die kreeg hij namelijk in de vorige interlandbreak niet, Verschaeren en Raman wél. Maar volgens Vanaken heeft dat een duidelijke reden: Uiteindelijk kregen Ramen en Verschaeren de kans om minuten te maken, ook omdat ze er voor het eerst bij waren. Zij kregen toen hun kans om te debuteren, meer moet daar niet achter gezocht worden”, zo klinkt het in HLN.

DONDERDAG BELGIE – SAN MARINO! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER DE BELGEN DIT WINNEN!!

JE HOORT HET GOED!! 10KEER! ONTDEK HET HIER! facebook

Daarmee maakt hij ook meteen duidelijk dat hij zich absoluut niet minder voelt dan Verschaeren (of Raman) en het gewoon een éénmalige keuze was van bondscoach Martinez. Ook het feit dat er nu meer spelers uit de JPL in de selectie zitten, heeft volgens hem een duidelijke reden: “Ik merk toch dat het niveau in de Jupiler Pro League is gestegen.”

Het bericht Hans Vanaken zet Yari Verschaeren op zijn plaats: “Meer is het niet” verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *