Lierse RSS

LierseRSS

‘Club Brugge krijgt in januari een nieuwe kans op toptransfer’

Club Brugge is dit seizoen on fire. In de competitie gaat het uitstekend en ook in de Champions League worden de resultaten geboekt. Dit is helemaal knap omdat er veel wisselingen waren deze zomer.

Een extra pluim dus voor Blauw-Zwart, dat zo mag terugkijken op een meer dan geslaagde zomermercato. Er was echter wel één minkantje aan die transferperiode. Club misliep namelijk een absolute toptransfer met Victor Wanyama. De onderhandelingen sprongen namelijk op het laatste moment nog af.

VANAVOND BELGIE – SAN MARINO! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER DE BELGEN DIT WINNEN!!

JE HOORT HET GOED!! 10KEER! ONTDEK HET HIER! facebook

Maar mogelijk kunnen ze deze winter opnieuw een poging wagen voor de middenvelder. Volgens verscheidene Engelse media als The Sun en The Daily Record wil Tottenham namelijk absoluut af van Wanyama. Club kan zich dus terug op de markt begeven voor de Keniaan, al zullen ze dan wel concurrentie krijgen van zijn Schotse ex-club Celtic Glasgow.

Bovendien haalde Blauw-Zwart met Eder Balanta een alternatief voor Wanyama in huis. Echter hoeft dat geen struikelblok te betekenen. Afgezien van de jonge Koussounou, beschikt Club namelijk maar over drie echte centrale verdedigers. Dat is in principe ook de positie van Balanta, waardoor er toch ruimte zou kunnen zijn voor een extra middenvelder. Al zeker wanneer Club ook na nieuwjaar nog Europees actief zou zijn.

Het bericht ‘Club Brugge krijgt in januari een nieuwe kans op toptransfer’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *