Lierse RSS

LierseRSS

Twee Anderlecht-talenten staan op prestigieuze lijst

Als we The Guardian mogen geloven dan heeft Anderlecht met twee pareltjes goud in huis. Elk jaar stelt de Engelse krant een ‘Next Generation’-lijst op, waarin het de 60 beste 17-jarigen van het moment opneemt. De nieuwste editie bestaat uit spelers geboren in 2002 en ook twee spelers van Anderlecht halen de lijst. Jeremy Doku en Marco Kana wordt door de Britten een grote toekomst voorspeld.

VANAVOND BELGIE – SAN MARINO! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER DE BELGEN DIT WINNEN!!

JE HOORT HET GOED!! 10KEER! ONTDEK HET HIER! facebook

Zij zijn de enige Belgen in de lijst. De bekendste namen zijn die van Barcelona-sensatie Ansu Fati, Eduardo Camavinga – die dit seizoen furore maakt in de Ligue 1 bij Rennes – en Andri Lucas Gudjohnsen. Die laatste is de zoon van Eidur Gudjohnsen (ex-Chelsea, -Barça, -Cercle en -Club) en speelt in de jeugd van Real Madrid.

Het bericht Twee Anderlecht-talenten staan op prestigieuze lijst verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *