Lierse RSS

LierseRSS

“Woedende Thibaut Courtois niet alleen om buikklachten gewisseld tegen Club”

In de rust van de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge werd doelman Thibaut Courtois gewisseld. Hou zou buikgriep hebben gehad maar volgens SPORT was dat niet de enige reden waarom onze landgenoot om zijn vervanging vroeg. Courtois zou bij de rust ook woedend de kleedkamer binnengekomen zijn.

Op dat moment stond Real immers 0-2 in het krijt en dat zorgde ervoor dat de fans van de Koninklijke onze landgenoot begonnen te viseren met fluitconcerten.

VANAVOND BELGIE – SAN MARINO! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER DE BELGEN DIT WINNEN!!

JE HOORT HET GOED!! 10KEER! ONTDEK HET HIER! facebook

Nochtans viel hem weinig te verwijten bij de tegendoelpunten. Courtois was dan ook woest omdat hij zich onfair behandeld voelt door pers en publiek in Spanje. Zijn maagklachten en de interlandbreak kwamen hem dan ook goed uit, want daardoor zal hij wellicht pas op 30 oktober een volgende keer in actie komen in het Bernabeu. Tegen dan heeft de situatie een kleine maand gehad om te bekoelen.

Het bericht “Woedende Thibaut Courtois niet alleen om buikklachten gewisseld tegen Club” verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *