Lierse RSS

LierseRSS

ZONDAG KAZACHSTAN – BELGIE! Denk jij dat Belgie dit gaat winnen? Dan kun je 10KEER!!! je inzet terugverdienen!! (JE HOORT HET GOED!)

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!

Het bericht <strong>ZONDAG KAZACHSTAN – BELGIE! Denk jij dat Belgie dit gaat winnen? Dan kun je 10KEER!!! je inzet terugverdienen!! (JE HOORT HET GOED!) </strong> verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *