Lierse RSS

LierseRSS

SUPERTIP! STRAKS KAZACHSTAN – BELGIE! Zet 2 euro in en krijg bij winst van de BELGEN er 20 euro voor terug!! (WAT EEN ACTIE, ONTDEK HET HIER!)

Vanmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!

Het bericht <strong>SUPERTIP! STRAKS KAZACHSTAN – BELGIE! Zet 2 euro in en krijg bij winst van de BELGEN er 20 euro voor terug!! (WAT EEN ACTIE, ONTDEK HET HIER!) </strong> verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *