Lierse RSS

LierseRSS

Genk legt zoon van ex-Rode Duivel langer vast

KRC Genk heeft een overeenstemming weten te bereiken met de 16-jarige spits Luca Oyen. Hij is de zoon van voormalig Rode Duivel Davy Oyen. Hij ligt nu tot 2022 vast.

Oyen staat te boek als één van de allergrootste talenten in de academie van KRC Genk. Hij tekende vorig jaar al zijn eerste profcontract, maar dat wordt nu verlengd tot 2022. Oyen speelt al tien jaar bij Genk en heeft er dus zijn hele jeugdopleiding doorlopen.

Oyen is een aanvallende middenvelder die zich ook al liet opmerken in de Youth League. Verder is hij een vaste waarde in de nationale jeugdselecties. Volgens de officiële website van KRC Genk wilden meerdere buitenlandse topclubs hem weghalen. Hij kiest echter zelf voor een verlengd verblijf bij KRC Genk.

Het bericht Genk legt zoon van ex-Rode Duivel langer vast verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *