Lierse RSS

LierseRSS

Phillipe Clement over topper tegen Standard: “Het gaat maar om drie punten”

Komende zondag staat de kraker tussen Club Brugge en Standard Luik op de kalender. Philippe Clement blikt bij Het Laatste Nieuws al vooruit op de wedstrijd.

ZONDAG CLUB BRUGGE – STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER TIJDENS CLUB BRUGGE – STANDARD EN WIN 10.000EURO!!!!!

GRATIS DEELNAME!! WAT EEN ACTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

Club Brugge lijkt bijna ongenaakbaar als leider in de Jupiler Pro League. Met Standard komt de eerste achtervolger op bezoek, toch hecht Clement nog niet veel belang aan de rangschikking. “Nu al naar het klassement kijken is nutteloze energie verspelen. Pas in de Play-Offs zijn we bezig met de stand”, aldus Clement.

Club Brugge kreeg afgelopen week wel een kleine dreun door met zware cijfers te verliezen van PSG. Toch is Clement niet van oordeel dat dat een effect zal hebben op de prestatie van zijn ploeg. “Dit is een totaal andere match dan die tegen PSG, een totaal ander niveau ook. Zoals elke andere match gaat het ook nog steeds maar om drie punten”, houdt Clement de druk af.

Het bericht Phillipe Clement over topper tegen Standard: “Het gaat maar om drie punten” verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *