Lierse RSS

LierseRSS

Royal Antwerp verrast en haalt bekend gezicht naar Bosuil

De laatste jaren gaat het Royal Antwerp voor de wind. Promotie naar de Eerste Klasse en nu draaien ze daar al jaren bovenin mee. Maar tijdens dat groeiproces vergeet de Great Old ook zijn uitgebreide aanhang niet.

ZONDAG CLUB BRUGGE – STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER TIJDENS CLUB BRUGGE – STANDARD EN WIN 10.000EURO!!!!!

GRATIS DEELNAME!! WAT EEN ACTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

Zo wordt momenteel volop werk gemaakt van de uitbouw van het stadion om het comfort van de supporters te optimaliseren. Daarnaast kwam Antwerp nu ook met een nieuwigheid voor de fans. Zo krijgt de Bosuil een nieuwe stadionomroeper en dat is een bekend gezicht. Niemand minder dan QMusic-dj Vincent Fierens zal vanaf heden de meldingen doen en de supporters warm maken.

Fierens is niet onbekend met de club, al van kinds af aan supportert hij voor de Great Old. Zijn komst betekent ook meteen het afscheid van een oude getrouwe. “De club wil Kris Strybos bedanken voor het werk en de inzet die hij als stadionspeaker het afgelopen jaar heeft gebracht”, laat Antwerp weten op de clubwebstek.

Het bericht Royal Antwerp verrast en haalt bekend gezicht naar Bosuil verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *