Lierse RSS

LierseRSS

VANMIDDAG CLUB BRUGGE – STANDARD! Voorspel wie het eerste doelpunt maakt en de minuut waarin om kans te maken op 10.000euro! (ONTDEK HET HIER!, MEESPELEN IS GRATIS!)

Vanmiddag om 14.30uur staat de kraker tussen Club Brugge en Standard Luik op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht <strong>VANMIDDAG CLUB BRUGGE – STANDARD! Voorspel wie het eerste doelpunt maakt en de minuut waarin om kans te maken op 10.000euro! (ONTDEK HET HIER!, MEESPELEN IS GRATIS!) </strong> verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VANMIDDAG CLUB BRUGGE – STANDARD! Voorspel wie het eerste doelpunt maakt en de minuut waarin om kans te maken op 10.000euro! (ONTDEK HET HIER!, MEESPELEN IS GRATIS!)

Vanmiddag om 14.30uur staat de kraker tussen Club Brugge en Standard Luik op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht <strong>VANMIDDAG CLUB BRUGGE – STANDARD! Voorspel wie het eerste doelpunt maakt en de minuut waarin om kans te maken op 10.000euro! (ONTDEK HET HIER!, MEESPELEN IS GRATIS!) </strong> verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *