Boze Clinton Mata: “In begin van het seizoen al wake-up call gehad”

Het gaat nog niet voorspoedig dit seizoen met Club Brugge in de competitie. Gisteren werd er in eigen huis nog met 2-2 gelijkgespeeld tegen KV Mechelen en Clinton Mata is boos.

De verdediger kreeg rust, maar moest toch invallen om de drie punten thuis te houden. Dat lukte echter niet. De ervaren verdediger is boos en liet dat ook merken op de website van de landskampioen. “Of dit een wake-up call is? Die hebben we begin dit seizoen al gehad. Deze keer zijn het de alarmbellen die afgaan.”

Aan motivatie lag het volgens hem niet. “Iedereen moet immers voor de spiegel gaan staan en zichzelf in vraag stellen. Het is nochtans geen kwestie van te weinig motivatie, want iedereen wil absoluut winnen. De coach had ons tijdens de rust nog gewaarschuwd dat onze aandacht niet mocht verslappen, maar toch hebben we het nog uit handen gegeven. Dit is onvergeeflijk. Het is ook een gebrek aan respect voor de fans.”

Het bericht Boze Clinton Mata: “In begin van het seizoen al wake-up call gehad” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer